Σύγκρουση τρένου με ΙΧ αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 19 Απριλίου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το tempo24.news, από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μια γυναίκα, που εργάζεται ως γιατρός στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Το περιστατικό σημειώθηκε επί της οδού Ανθείας.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Την οδηγό, που ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο, την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των τρένων στην περιοχή διεκόπη.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη σύγκρουση


Στιγμιότυπο από τη σύγκρουση στην Πάτρα

Στιγμιότυπο από τη σύγκρουση στην Πάτρα

- Καύσωνας στη Γαλλία: Τα νεκροτομεία γεμάτα, οικογένειες ψάχνουν απεγνωσμένα χώρο για τους νεκρούς τους
- Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν καταθέτουν κοινό φάκελο για τον μπακλαβά στην UNESCO – Η Ελλάδα στο στόχαστρο
- Τρόμος στον αέρα πάνω από την Νέα Υόρκη: Αεροπλάνο συγκρούστηκε με drone πριν προσγειωθεί στο JFK







