Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτος, συνεχάρη με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον χάλκινο ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλή για την επιτυχία του.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! «Πέταξε» απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη!»
Καταπληκτικός Εμμανουήλ Καραλής! «Πέταξε» απόψε και έφτασε στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.
Μανόλο, θερμά συγχαρητήρια. Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη! 🇬🇷
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 5, 2024

- Ιουλία Καλλιμάνη: Έβαλε στη θέση του θαμώνα που πήγε να της δώσει 100ευρω – «Είσαι τρελός ρε;»
- Μουντιάλ 2026: Ο IShowSpeed «τρελάθηκε» με την απίστευτη ταχύτητα του Βινίσιους στο Βραζιλία – Ιαπωνία! (vid)
- Προειδοποίηση Ιράν προς Μακρόν: «Η απονάρκωση των Στενών του Ορμούζ είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση»







