Τη ζωή του έχασε σήμερα Τρίτη (25/6) εργαζόμενος του ΔΕΔΔΗΕ, κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης  βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

Σε σχετική ανακοίνωση για το εργατικό δυστύχημα, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν «ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος». Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη διερεύνηση του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο εργαζόμενος υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ωστόσο δυστυχώς κατέληξε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ

H οικογένεια του ΔΕΔΔΗΕ θρηνεί την απώλεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου κατά τη διάρκεια αποκατάστασης βλάβης στη Χαμηλή Τάση στην περιοχή Νησάκι στην Κέρκυρα.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση Επιτροπής για τη Διερεύνηση του δυστυχήματος.