Σε μια νέα αποκάλυψη που αφορά το οικογενειακό της background προχώρησε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Jennifer Hudson, δηλώνοντας πως ο πατέρας της είχε αποκτήσει 26 παιδιά, τα οποία προσπάθησε να τα γνωρίσει.

«Ο πατέρας σου είχε μια σπουδαία προσωπικότητα», δήλωσε η παρουσιάστρια Michele Norris μιλώντας με τη διάσημη ηθοποιό. «Και εσύ μαζί με τα αδέρφια σου πήγες και τον βρήκες κάποια στιγμή και ανακαλύψετε πως υπάρχουν και άλλα αδέρφια;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος.

Τότε η Jennifer Hudson απάντησε πως «ναι, προφανώς είχε συνολικά 26 παιδιά». Η δημοσιογράφος κάπως σοκαρισμένη απάντησε «πως αυτά είναι κάπως αρκετά παιδιά».

Όταν το ανακάλυψε αυτό στα 16 της, η ηθοποιός θέλησε να μάθει και να γνωρίσει όλα τα αδέρφια της αλλά δεν τα έχει καταφέρει. «Ήταν ένα από τα όνειρα μου, να είμαστε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα ή στην γιορτή του Thanksgiving, και ονειρευόμουν πως θα τρώγαμε όλοι μαζί. Αυτό ήταν το όνειρο μου στα 16 μου», είπε η επιτυχημένη ηθοποιός.

Τελικά κατάφερε να γνωρίσει 6 ή 7 από τα αδέρφια της, δηλώνοντας: «Βρήκαμε αρκετούς από εμάς», είπε, «Και είμαι η μικρότερη από όλους».

Η Hudson είναι η μητέρα ενός γιου, του 14χρονου David Daniel Otunga Jr. — τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της David Otunga. Πέρυσι, τον έφερε μαζί της στον Λευκό Οίκο για το «Juneteenth» και αργότερα μίλησε για τη σημασία της ανατροφής ενός νεαρού μαύρου παιδιού, στο εξώφυλλό της για το Real Simple.

«Θέλω ο γιος μου να είναι μέρος αυτών των πραγμάτων—να είναι μαζί με τα ξαδέρφια και τους φίλους του», είπε. «Ο μικρός David έχει πολύ μεγάλη καρδιά και θέλει πάντα να τους συμπεριλάβει. Έτσι είπα «Θα τραγουδήσω, αλλά πρέπει να φέρω τα αγόρια μου».

Πηγή φωτογραφίας: @jenniferhudsonshow / Instagram

Πηγή Grace