Σοβαρό ατύχημα είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η 35χρονη παιδοκτόνος της Πάτρας έσπασε το χέρι.

Η 35χρονη βρισκόταν σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. όταν έπεσε και έσπασε το χέρι της.

Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Τις επόμενες ημέρες όμως διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο χέρι και οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι έχει σπάσει το χέρι της.

Η ίδια φέρεται να μην δήλωσε αρχικά ότι είχε τραυματιστεί, όμως λίγες ημέρες αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, καθώς είχε αφόρητους πόνους. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι

Μάλιστα, σήμερα, κατά τη μεταγωγή της, το χέρι της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν σε γύψο.

Η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των γιατρών.Η είδηση του θανάτου της μικρής Μαλένας προκάλεσε σοκ στους γιατρούς του νοσοκομείου καθώς κανένας, όπως προέκυψε και από τις σημερινές καταθέσεις στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν περίμενε το παιδί να έχει αυτό το τέλος.

Αντίθετα, η τότε διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» Μαργαρίτα Μπάκα, περιέγραψε την Μαλένα ως ένα παιδί με άψογη κλινική εικόνα, «ένα αγγελούδι που το έβλεπες και έλεγες γιατί βρίσκεται στο νοσοκομείο».

Η μάρτυρας, η οποία σήμερα είναι συνταξιούχος, περιέγραψε λεπτομερώς όσα γνώριζε για την πορεία της υγείας του παιδιού και όταν έφτασε να ανοίξει το κεφάλαιο για τους γονείς είπε : «Ήταν δυο γονείς ελαφρώς κλαμένοι, θλιμμένοι και δεν ήταν σε κατάσταση που είναι μερικοί που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Φαίνονταν να πάσχουν λόγω του κεραυνού εν αιθρία που τους βρήκε» είπε η κ. Μπάκα για τους γονείς της Μαλένας , οι οποίοι όπως είπε «Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί μου έδωσαν την εντύπωση πως βρίσκονταν σε σύμπνοια».