Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ο Νίκος Ανδρουλάκης ήρθε η αντίδραση στελεχών που έχουν εκφραστεί εναντίον του.

Συγκεκριμένα επιτέθηκαν στον πρόεδρο του ΠαΣοΚ τονίζοντας ότι «οι απειλές για διαγραφές δείχνουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του». Στη συνέχεια του ζήτησαν να ξεκαθαρίσει «αν θέλει εκλογές και πότε αυτές θα γίνουν»

«Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής»

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Την ώρα που πολλά στελέχη ζητούν να μιλήσει η βάση του κόμματος, ο Νικος Ανδρουλάκης απειλεί με διαγραφές. Οι απειλές του αποδεικνύουν την πλήρη πολιτική αδυναμία του.

Προεκλογικά έλεγε ότι είναι πολιτική ήττα η τρίτη θέση. Σήμερα δεν μας απάντησε ξεκάθαρα αν ηττηθήκαμε ή όχι. Έκανε επίθεση σε όλους και σε όλα χωρίς ίχνος αυτοκριτικής.

Είπε: είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανα πάσα στιγμή, όμως δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα στηθούν κάλπες. Περιμένουμε να αποσαφηνίσει αν θέλει εκλογές και πότε θα γίνουν. Αυτή θα είναι η μόνη απάντηση για όλους και για όλα.

Στους ισχυρισμούς του ότι όσοι διαφωνούν παίζουν το παιχνίδι της ΝΔ. Απαντάμε: Ότι η ΝΔ θα τρίβει τα χέρια της με κόμματα της αντιπολίτευσης από 12 εως 14%. Εξάλλου όλοι οι φιλικά μέσα της ΝΔ αγωνίζονται να μας πείσουν ότι δεν χρειάζονται να γίνει καμία αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ».