Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Τραλέων και Σιβόρων, όταν ένας άνδρας 50 ετών άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκίνητου και τραυμάτισε με μαχαίρι την 63χρονο οδηγό του.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη από αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είναι συγγενικό πρόσωπό του και είχαν διαφορές, ενώ η 63χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο άνδρα.

Τι κατήγγειλε μάρτυρας

«Από το πρωί δεν ήταν καλά. Πηγαινοερχόταν πάνω κάτω. Έρχεται στο μαγαζί η κυρία με το αυτοκίνητο, δεν πρόλαβε να μου μιλήσει, έρχεται ο τύπος με ένα μαχαίρι και αρχίζει να την μαχαιρώνει. Πήγαμε τον βγάλαμε έξω από το αμάξι, εγώ με τον υπάλληλό μου» ανέφερε και συνέχισε:

«Μετά ήρθε η αστυνομία και τον πήρε, ήρθα για δουλειά και να πάω να γλυτώνω, να βλέπω να της κόβει το χέρι; Αυτός ο άνθρωπος κάθε εβδομάδα τον πιάνουνε, την άλλη το πρωί είναι έξω. Είχε τόση δύναμη στο χέρι του που το τράβαγα πίσω να μην την καρφώσει».