Σοκ έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί της Κυριακής στο 11ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας. Από τη σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο τραγικό θάνατο βρήκαν τέσσερις νέοι ηλικίας 20-25 ετών (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) επιβαίνοντες στο ΙΧ. Από το λεωφορείο τραυματίστηκαν έξι επιβάτες, εκ των οποίων οι τρεις βαριά.

Όλα ξεκίνησαν όταν το αμάξι με κατεύθυνση την Καβάλα, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΙΧ πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε απότομα με το λεωφορείο, με αποτέλεσμα να διαλυθεί και να βρουν ακαριαίο θάνατο οι τέσσερις νέοι.

Μετά την ανάσυρση των τεσσάρων ατόμων από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχασαν την ζωή τους.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

«Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11 ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης».