Παρούσα στη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία σε χθεσινή ανάρτησή της σημειώνει ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου συνεχίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Στην παρέλαση του «Trooping the Colour», η πριγκίπισσα θα συμμετάσχει με τις άμαξες μαζί με τα παιδιά της και θα είναι μέρος της οικογενειακής ομάδας που θα χαιρετά από το μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ είναι «ευτυχής που η πριγκίπισσα είναι σε θέση να παραστεί στις αυριανές εκδηλώσεις», για τα γενέθλια της βρετανικής μοναρχίας.

«Υπάρχουν καλές και κακές μέρες»

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα», λέει η πριγκίπισσα στην ανάρτηση της.

«Όπως γνωρίζει όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να επιτρέψεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ευεξία σου.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ιδίως με την αβεβαιότητα. Παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», πρόσθεσε η Κέιτ.

Το δημόσιο ευχαριστώ της πριγκίπισσας

Η πριγκίπισσα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα δημόσιας υποστήριξης κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της.

«Πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές», αναφέρει το μήνυμα της πριγκίπισσας.