Τρομακτικά πλάνα δείχνουν έναν αλιγάτορα με πρησμένο στομάχι λίγα λεπτά αφότου σκότωσε και έφαγε μια γυναίκα.

Η Sabrina Peckham, 41 ετών, από το Largo της Φλόριντα, έχασε την ζωή της όταν της επιτέθηκε ένας αλιγάτορας  τον Σεπτέμβριο του 2023 σε μια τρομακτικά βίαιη επίθεση.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν αφού ένας ανήσυχος κάτοικος είχε αναφέρει ότι είδε το ερπετό να κουβαλάει στο στόμα του κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο κορμό.

O αλιγάτορας λίγο πριν ξεψυχήσει. Λίγα λεπτά πριν είχε καταβροχθίσει την άτυχη γυναίκα. Πηγή φωτό: Florida Fish and Wildlife Conservation Commission

Περαιτέρω πλάνα από το περιστατικό δόθηκαν τώρα στη δημοσιότητα, με ένα βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα σώματος και αποκαλύπτει τις ανατριχιαστικές στιγμές όπου το ζώο φαίνεται με φουσκωμένο στομάχι .

Το υλικό μοιράστηκε από την Επιτροπή Προστασίας της Φλόριντα για τα ψάρια και την άγρια φύση, καθώς έχει ως στόχο να κατανοήσει τι συνέβη κατά τις τελευταίες στιγμές του αλιγάτορα.

Στο απόσπασμα φαίνονται αστυνομικοί να περικυκλώνουν τον αλιγάτορα  πριν ένας από αυτούς τον πυροβολήσει νεκρό.

Δείτε το βίντεο:

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα ήρθε σε επαφή με το ζώο δεν είναι γνωστές.

Ένας δασοφύλακας του πάρκου ανέφερε ότι την είδε να περπατάει στο κανάλι -που συνδέει δύο λίμνες που είχαν καταληφθεί από αλιγάτορες- μια εβδομάδα νωρίτερα.

Μετά τον θάνατο της 41χρονης γυναίκας η κόρη της Breauna Dorris εξέδωσε δήλωση στο Facebook, λέγοντας ότι η μητέρα της δεν είχε «χλευάσει» το ζώο πριν από τον θάνατό της, όπως είπαν κάποιοι.

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν γεμάτες θλίψη και θλίψη και αβάσταχτο πόνο για την οικογένειά μας. Το δημοσιεύω αυτό για να σταματήσουν οι φήμες και να ζητήσω τη βοήθεια όλων», έγραψε.

«Κάποιες λεπτομέρειες που θα ήθελα να μοιραστώ είναι ότι η μητέρα μου δεν “χλεύασε” τον αλιγάτορα, όπως λένε κάποιοι στα σχόλια των ειδησεογραφικών πρακτορείων».

Η ανέβασε στο Facebook λουλουδια και μπαλόνια που έχει αφήσει στον τόπο που η μητέρα της έχασε την ζωή της από την επίθεση του αλιγάτορα.