Παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες αλλά κανείς βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητήσει και το υποκριτικό του ταλέντο, το οποίο μέχρι σήμερα αποτελεί αφορμή συζήτησης.

Πριν από λίγες ώρες, ο Jude Law παραχώρησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την εμφάνισή του στο παρελθόν, το πώς νιώθει τώρα, αλλά και τι θα είχε κάνει διαφορετικά σε ό,τι αφορά τους ρόλους που έχει αναλάβει.

Φαίνεται πως ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται την «εξωτερική εμφάνιση», από τα νεανικά του χρόνια μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει σημαντικά για τον ηθοποιό. Ο 51χρονος σταρ, διάσημος για τους διάφορους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί κατά καιρούς, με τον ρόλο του ως Ντίκι Γκρίνλιφ στην ταινία “The Talented Mr Ripley” (1999), να είναι σίγουρα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους, τόνισε σε νέα συνέντευξή του ότι έχει μετανιώσει κάποιες επιλογές στην καριέρα του.

«Όταν ήμουν νεότερος, δεν αισθάνθηκα ότι πραγματικά έτεινα ποτέ στο να παίξω τον όμορφο, αλλά υπήρχαν ρόλοι που απαιτούσαν μια ελκυστική ενέργεια», τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος αποκάλυψε πως «προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου στις αρχές της δεκαετίας των 20, και τώρα που είμαι πλαδαρός και φαλακρός, εύχομαι να είχα παίξει με βάση την εμφάνισή μου».

Μιλώντας για τον νέο του ρόλο, στην ταινία που παίζει με την Αλίσια Βικάντερ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκτός από το ότι τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει διαφορετικούς ρόλους που «δεν χρειάζονταν κανενός είδους έλξη», στον νέο ρόλο του, ένιωσε πως «ήταν ικανοποιητικό να μην χρειάζεται κάτι τέτοιο».

Ακόμη, σε απόσπασμα που δημοσίευσε το Vanity Fair βλέπουμε τον ηθοποιό να νοσταλγεί τις εποχές όπου έπαιζε στο «Τhe Talented Mr. Ripley» μαζί με τον Matt Damon. Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την έκπληξή του, σχετικά με το πόσο νέοι έδειχναν 26 χρόνια πριν, περιγράφοντας ένα περιστατικό από τα γυρίσματα στη βάρκα.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Ideal Images

Πηγή: grace.gr