Ένας ταύρος ροντέο πήδηξε έναν φράχτη σε μια αρένα του Όρεγκον και βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό, τραυματίζοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους πριν τον σταματήσουν οι υπεύθυνοι.

Το πλήθος στο ροντέο στην πόλη Sisters τραγουδούσε μαζί με το «God Bless the U.S.A.» το βράδυ του Σαββάτου, οι περισσότεροι με τους φακούς των κινητών τηλεφώνων τους αναμμένους, όταν ο ταύρος πήδηξε τον φράχτη, σύμφωνα με ένα βίντεο που τραβήχτηκε από έναν θαυμαστή.

Δείτε το βίντεο

Άλλα βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο έδειχναν τον ταύρο να τρέχει ανάμεσα στο κοινό, να ρίχνει έναν κάδο απορριμμάτων και να κάνει τους ανθρώπους να τρέχουν. Ο ταύρος σήκωσε ένα άτομο από το έδαφος, το γύρισε ανάποδα και το αναπήδησε από τα κέρατά του πριν το άτομο πέσει στο έδαφος.

Η εταιρεία που ανήκει το ροντέο εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή, στην οποία αναφέρει ότι τρία άτομα τραυματίστηκαν «ως άμεσο αποτέλεσμα του ταύρου, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο», μετέδωσε το KTVZ-TV.

Ο αρχιφύλακας του σερίφη της κομητείας Deschutes, Τζόσουα Σπάνο, δήλωσε ότι στη σκηνή κλήθηκαν πολλά ασθενοφόρα. Οι βοηθοί μετέφεραν έναν ασθενή με τραύματα που δεν απειλούσαν τη ζωή του σε νοσοκομείο και ένας βοηθός υπέστη επίσης ελαφρά τραύματα όταν ανταποκρίθηκε στην απόδραση του ταύρου, δήλωσε ο υπαστυνόμος Jayson Janes στο KTVZ την Κυριακή.