Απίστευτο περιστατικό μεταξύ συγχωριανών εκτυλίχθηκε στο Μικρό Περιβολάκι Βελεστίνου στον Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 50χρονος έχοντας κτηματικές διαφορές με έναν 27χρονο και την οικογένειά του, κατέληξε να τον πατάει με το τρακτέρ του το απόγευμα της Τρίτης.

Το θύμα βρισκόταν στο χωράφι του εκείνη την ώρα, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. Στη θέα και των δύο, ο 50χρονος που βρισκόταν επάνω στο τρακτέρ μέσα στο δικό του —διπλανό χωράφι— έκανε σινιάλο στον μεγαλύτερο αδερφό ώστε να τον πλησιάσει.

Λίγο μετά τον προσέγγισε και ο 27χρονος για να δει τι συμβαίνει. Τότε ο 50χρονος πατάει γκάζι και πάει καταπάνω τους. Ο αδερφός του θύματος κάνοντας έναν ελιγμό κατάφερε να του ξεφύγει, σε αντίθεση με τον 27χρονο που τον πάτησε στο αριστερό πόδι με τη ρόδα και έπειτα τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από μία δαγκάνα του τρακτέρ.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει το θύμα μετά από μία ώρα και τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα από το συμβάν, σύμφωνα με τον δικηγόρο του θύματος Στέλιο Σούρλα, ο 50χρονος είχε τηλεφωνήσει στον μεγαλύτερο αδερφό, τον είχε βρίσει και τον είχε απειλήσει γιατί είχε νοικιάσει μέρος του χωραφιού, το οποίο κατείχε παλιά ο ίδιος.

Ο κ. Σούρλας μιλώντας στον ANT1 είπε πως ο 27χρονος μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης και αυτή τη στιγμή δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Η οικογένεια του θύματος έχει υποβάλλει μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του 50χρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί.