Ένας νεαρός άνδρας μόλις 25 ετών στην Χαλκίδα αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας.

Η θλιβερή είδηση της αυτοκτονίας προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Εύβοιας, με όλους να αναρωτιούνται τι μπορεί να οδήγησε ένα νεαρό παιδί στο απονενοημένο διάβημα.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Βασιλικό Χαλκίδας, λίγο μετά τις 9:00, όταν ο νεαρός για άγνωστο λόγο αποφάσισε να κάνει βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο.

Τραγικές φιγούρες οι δύο αδελφές του που, σύμφωνα με το evima.gr, ήταν αυτές που βρήκαν το άψυχο σώμα του 25χρονου να κείτεται στο οδόστρωμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον 25χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την ώρα που συνέβησαν όλα αυτά ο πατέρας του άτυχου νεαρού βρισκόταν στην εργασία του, αναφέρει το eviathema.gr, ενώ η μητέρα κατευθυνόταν με τα πόδια προς τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο εν όψει της μεγάλης εορτής.

Οι Αρχές εντόπισαν άμεσα τους δύο γονείς και τους ενημέρωσαν για το τι είχε συμβεί στο παιδί τους, οι οποίοι στη συνέχεια μετέβησαν στο νοσοκομείο μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν ότι το παιδί τους χάθηκε.