Ο Δημήτρης Σταρόβας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση.

«Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών και το δεύτερο με τη βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δυο»

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε αναφορικά με τον Δημήτρη Σταρόβα:

«Συνομίλησα με συνάδελφους στο Τζάνειο, μου είπαν ότι η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά, είναι πολύ καλά, κάνει βόλτες στον διάδρομο. Είναι ευδιάθετος, έχει αρχίσει να λέει λέξεις και εκφράσεις, γιατί είχε πρόβλημα στην ομιλία. Είναι αισιόδοξοι οι γιατροί, είναι καλά και όλα θα πάνε καλά. Και θα βγει υγιέστατος. Θα τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο».

Προσθέτοντας ότι: «Γίνεται προσπάθεια με την ομιλία που υπάρχει πρόβλημα, αλλά τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Κάνει μια ολοκληρωμένη θεραπευτική αγωγή. Είχε ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο που θα μπορούσε να του αφήσει βλάβες. Δεν του άφησε καμία βλάβη, μιλάει και περπατάει, είναι ευδιάθετος. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στην ομιλία αλλά θα διορθωθεί και αυτό».

Τι δήλωσε η σύντροφος του καλλιτέχνη

Η Άννα Σταθάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά όσον αφορά την υγεία του συντρόφου της: «Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία. Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών και το δεύτερο με την βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος. Αισιοδοξούμε και για τα δυο».