Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στην Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Άφλεκ με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Όλο και περισσότερα άρθρα αναφέρουν για προβλήματα στο γάμο τους, ενώ το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αναφορές ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους αφού εθεάθη να οδηγεί από και προς μια ξεχωριστή ιδιοκτησία.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απουσίαζε επιδεικτικά από το Met Gala στις 6 Μαΐου, μια εκδήλωση στην οποία η τραγουδίστρια είχε εξέχοντα ρόλο ως συμπρόεδρος. Αν και ο Άφλεκ επικαλέστηκε ως λόγο της απουσίας του τις υποχρεώσεις του για τα γυρίσματα του The Accountant 2, η πηγή του In Touch υποστηρίζει ότι «αποφάσισε να τα παρατήσει» αναφορικά με γάμο του με την Λόπεζ.

«Επικεντρώνεται στη δουλειά του και στα παιδιά του τώρα», προσθέτει η πηγή του περιοδικού. «Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούσε να διαρκέσει».

Λάδι στη φωτιά έριξε και η Τζένιφερ όταν έκανε like σε μια ανάρτηση στο Instagram για ανθυγιεινές σχέσεις και κακή επικοινωνία. Η ανάρτηση περιελάμβανε πολλές διαφάνειες που περιγράφουν πώς «δεν μπορείς να χτίσεις μια υγιή σχέση με κάποιον» που «στερείται ακεραιότητας και συναισθηματικής ασφάλειας», «δεν σέβεται τον χρόνο σου», στερείται «επικοινωνιακών δεξιοτήτων» και δεν έχει ισχυρή αίσθηση του εαυτού του.

«Δεν θέλω μια σχέση στα social media»

Η ποπ σταρ παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ της The Greatest Love Story Never Told πως «όταν ξανασμίξαμε, είπα «ακούστε, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media”.Μετά κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο».

«Δεν νομίζω ότι ο Μπεν αισθάνεται πολύ άνετα με το να το κάνω αυτό, αλλά δεν θέλει να με σταματήσει», πρόσθεσε η Τζένιφερ, με μια πηγή να σημειώνει: «Ο Μπεν δεν θα προσπαθούσε ποτέ να καταπνίξει τα όνειρα της Τζένιφερ ή να της πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που προωθεί την καριέρα της, παρόλο που μπορεί να τον ελέγχει αρκετά».

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες να βρεθεί κοινός τόπος, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχθεί προς το παρόν. «Περίμεναν σχεδόν δύο δεκαετίες για να τα ξαναβρούν, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν», εξηγεί η πηγή. «Και οι δύο είπαν ότι είχαν ωριμάσει και είχαν μάθει από τα λάθη τους, αλλά μερικά από τα μεγαλύτερα ζητήματα που τους χώρισαν την πρώτη φορά παρέμειναν τα ίδια».