Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε προσκεκλημένος στο «Πρωινό» του ΑΝΤ 1 και μίλησε για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, ο οποίος είχε διαρρεύσει πριν λίγους μήνες χωρίς ωστόσο να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
To ζευγάρι ήταν μαζί από το 2013 και κρατούσε τη σχέση του μακριά από τη δημοσιότητα, έχοντας προτεραιότητα την ανατροφή των δύο παιδιών τους: της 8χρονης Αγάπης και της 6χρονης Αθηνάς. Μαζί τους ζει και ο γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά Αχιλλέας, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.
Ζουν κάτω από την ίδια στέγη
«Πώς είναι τώρα στη νέα συνθήκη με τα παιδιά που βλέπει χωριστά τα παιδιά; Είσαι προσαρμοσμένος; Ήταν δύσκολο ή εύκολο;», τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία νέα συνθήκη. Με τη Θεοφανία έχουμε συμφωνήσει από κοινού να μη σχολιάζουμε καθόλου τα προσωπικά μας για να διαφυλάξουμε τα ευαίσθητα μέλη της οικογένειας. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Μένουμε όλοι μαζί. Δε θα σχολιάσω παραπάνω γιατί δεν θέλω να ανοίξω νέες συζητήσεις. Δεν υπάρχει κάποια νέα συνθήκη. Είμαστε μία φυσιολογική οικογένεια».
- Θάνατος 19χρονης στο Αργοστόλι – Συγκλονίζει ο πατέρας της: «Το παγιδέψανε το παιδί μου, έχασα τη ζωή μου όλη»
- Ακρίβεια: Νέο Market Pass έως 100 ευρώ τον μήνα που θα χρησιμοποιείται ακόμα και σε λαϊκές εξετάζει η κυβέρνηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Στο επίκεντρο στο Champions League, μάχες στα παρκέ του ελληνικού Μπάσκετ






