Λίγο μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στήριξαν την προσπάθειά της.

Η εκπρόσωπος της χώρας μας ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες από την παρουσία της στο Μάλμε της Σουηδίας, ύστερα από την κατάκτηση της 11ης θέσης στον μουσικό διαγωνισμό. Τις φωτογραφίες συνόδευε μια μεγάλη ανάρτηση, με την τραγουδίστρια να αναφέρει πώς έχουν συμβεί πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω… Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να το καταφέραμε. Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. Θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος», έγραψε η Μαρίνα Σάττι στο Instagram.

Το χασμουρητό που έφερε αντιδράσεις

Το βίντεο με την Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που γίνονταν ερωτήσεις στην εκπρόσωπο του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου των χωρών που προκρίθηκαν στον τελικό, έγινε viral συγκεντρώνοντας έντονες και ποικίλες αντιδράσεις.

Από τη μεριά της, η Ελληνίδα τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τη δική της θέση για όσα έγιναν στη συνέντευξη, στην οποία συμμετείχε και η ίδια. Σε story της στα social media ξεκαθάρισε πως δεν θέλησε να προσβάλει κανέναν.

«Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.

Νομίζω, ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου κι αν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».