Έναν σίριαλ κίλερ που φέρεται να στραγγάλισε θανάσιμα δύο άστεγες γυναίκες και στη συνέχεια να πέταξε τα πτώματά τους από το φορτηγό του, συνέλαβαν οι αστυνομικοί σε κομητεία Όραντζ στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας στις 14 Μαρτίου, οι ερευνητές βρήκαν το πτώμα της 41χρονης Fatia Flowers κατά μήκος μιας διασταύρωσης.

Στις 17 Απριλίου, οι αξιωματούχοι εντόπισαν τα λείψανα μιας άλλης γυναίκας θύματος, της 44χρονης Nichole Daniels, μέσα στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με στοιχεία από το truecrimedaily.com.

Πώς τον ανακάλυψαν

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ντετέκτιβ φέρεται να απέκτησαν υλικό από κάμερα ασφαλείας ενός κοντινού καταστήματος, το οποίο δείχνει την Daniels να μπαίνει σε ένα λευκό Ford F-150.

Σύμφωνα με τον σερίφη, οι αρχές ανακάλυψαν ότι το φορτηγό ανήκε στον 25χρονο Carlos Yadiel Baez-Nieves. Ο σερίφης ανέφερε ότι ο Baez-Nieves προσπαθούσε να πουλήσει το όχημα για να απαλλαγεί από πιθανά αποδεικτικά στοιχεία.

Οι αστυνομικοί υπάλληλοι συνέλαβαν τον Baez-Nieves για οδήγηση με αναστολή άδειας οδήγησης. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης, ο Baez-Nieves φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε τις δύο γυναίκες, αλλά αρχικά ισχυρίστηκε ότι πέθαναν κατά τη διάρκεια «σκληρού σεξ» και ότι οι γυναίκες του επιτέθηκαν πρώτες.

Το γραφείο του σερίφη ισχυρίζεται ότι ο Baez-Nieves έκανε σεξ με τα θύματα και τα στραγγάλισε θανάσιμα προτού σπρώξει τα άψυχα σώματά τους έξω από το φορτηγό του και οδηγήσει στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο ύποπτος στόχευε τις «πιο ευάλωτες γυναίκες που μπορούσε να στοχεύσει – και αντάλλασσαν σεξ για χρήματα».

Ο Baez-Nieves φέρεται ότι «τις δολοφόνησε και τις πέταξε στην άκρη του δρόμου σαν σκουπίδια».