Και όμως δεν είναι φάρσα, είναι πραγματικότητα όπως το μεταδίδουν εδώ και λίγα λεπτά στην Τουρκία. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήρε θέση στην ανοικτή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Μακάμπι, Αταμάν και Παναθηναϊκό! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας μπήκε στη μέση μιας υπόθεσης που ξεκίνησε μπασκετικά, με τους πράσινους να σηκώνουν θύελλα διαμαρτυριών θεωρώντας πως αδικήθηκαν στο πρώτο ματς της σειράς των πλέι οφ με την Μακάμπι όπου και ηττήθηκαν και την συνέχεια να δίνεται χθες στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο τελικό που νίκησε ο Παναθηναϊκός.

Με την ένταση να είναι στο κόκκινο, τόσο κατά την διάρκεια του αγώνα όσο και στην συνέχεια, τόσο στα αποδυτήρια όσο και στις δηλώσεις με την Μακάμπι να καταγγέλλει τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό και τον Τούρκο προπονητή να μετατρέπει με όσα ανέφερε για «σιωνιστές και απειλές που δέχθηκε από τους Ισραηλινούς» σε κάτι διαφορετικό από απλά μπασκετική «μάχη» την κόντρα με την Μακάμπι για ένα εισιτήριο για το Φάιναλ-4 του Βερολίνου.

Ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του προς τον κόουτς του «τριφυλλιού». Επίσης μερικές ώρες πριν τις απειλές που καταγγέλλει πως δέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν καταδίκασε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: