Οι followers της στο TikTok λατρεύουν να την μισούν και εκείνη το απολαμβάνει, αφού βγάζει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες κάθε χρόνο, ξοδεύοντας μάλιστα ελάχιστες ώρες την ημέρα.

Ο λόγος για την influencer Γουίτνι Άινσκοου από το Γιόρκσαϊρ της Βρετανίας.

Όπως η ίδια ισχυρίζεται στη Sun, τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις προβολές στα βίντεό της έχουν αλλάξει τη ζωή της, καθώς πλέον το μέσο ετήσιο εισόδημά της είναι περίπου 200.000 λίρες.

Είναι δηλαδή μεγαλύτερο και από του πρωθυπουργού της χώρας, Ρίσι Σούνακ, ο οποίος δεν αμείβεται με περισσότερες από 170.000 λίρες,

Και όλα αυτά χωρίς καν να ιδρώσει. Το μόνο που κάνει η Γουίτνι είναι να βιντεοσκοπεί τη ζωή της για μία με δύο ώρες τη μέρα: Το μεσημεριανό της γεύμα, την προετοιμασία του κολατσιού των παιδιών, ή απλά τη στιγμή που καναπέ της βλέποντας την αγαπημένη της σειρά. Με αυτόν τον τρόπο, μετρά χιλιάδες views, τα οποία μεταφράζονται σε εισόδημα.

@itsmebadmom Come make my childs pack lunch with me 👌 MONDAYS LUNCH BOX #fyp #packlunchformykids #itsmebadmom #humor #funny #school #ukmom #kids #son #luxury #vibe #monday #dirtykitchen🤣 ♬ original sound – Itsmebadmom✅

@itsmebadmom Come and eat mayo chicken with me ✌🏻🙌 #fyp #mcdonalds #eating #burger ♬ original sound – Itsmebadmom✅

Έτσι «έχτισε» τη φήμη της

H TikToker από πολύ νωρίς πλάσαρε τον εαυτό της ως «επαγγελματία» μητέρα, δείχνοντας πώς εκμεταλλευόταν κρατικά επιδόματα και την κοινωνική στέγαση για να ξοδεύει αλόγιστα και να αγοράζει στα παιδιά της ακριβά δώρα.

Έτσι, καλλιέργησε ένα κοινό που ακολουθούσε τη ζωή της για την επικρίνει και να τη βρίζει για τις αμφιλεγόμενες επιλογές της, μία τάση γνωστή ως hate watching.

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτού του τύπου το κοινό παραμένει αφοσιωμένο στο «τοτέμ» που λατρεύει να μισεί.

Με τις θεάσεις και τα ποσοστά της να αυξάνονται με ιλιγγιώδη ρυθμό όμως, πλέον δεν χρειάζεται να βασίζεται στα επιδόματα, αφού βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να αυξάνεται συνεχώς.

@itsmebadmom They watching and hating so here i am 💯👊 #fyp #holiday #moms #weightloss #outfitoftheday ♬ Keep going – elleNelle_bridal