Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν για την 5η αγωνιστική των play off της Super League και παρά τη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στο Big-5 και την Επιτροπή Διαιτησίας ώστε να ορίζονται ξένοι ρέφερι, όρισε Έλληνα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Ένωση και οι Θεσσαλονικείς τα… κανόνισαν πριν από μερικές μέρες και συμφώνησαν για Έλληνα ρέφερι στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις και η ΚΕΔ κόντρα στην αρχική συμφωνία όρισε τον Βαγγέλη Μανούχο στην «Opap Arena».

Ο Άρης είναι η ομάδα που κατέθεσε το επίσημο αίτημα, ενώ ααπό την πλευρά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τον ορισμό του Έλληνα διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη (14/04, 20:30), τονίζοντας πως δεν υπήρξε αίτημα από πλευράς Ένωσης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες της Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Εφόσον η αρχική συμφωνία «έσπασε», ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι αυτός που θα σφυρίξει το ματς, θα έχει βοηθούς τους Μεϊντάνα και Φωτόπουλο, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός, Μπλανκ Έρβιν. Τέταρτος ορίστηκε ο Χρήστος Βεργέτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τάσος Παπαπέτρου σφυρίζει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ενώ στον κρίσιμο αγώνα μεταξύ της Κηφισιάς και του Παναιτωλικού ορίστηκε στο VAR ο Ολλανδός Λίντχουντ Άλαρντ.

Αναλυτικά οι διαιτητές σε playoffs και playouts:

Σάββατο 13/4

15:00 Πανσερραϊκός-ΟΦΗ: Φωτιάς (Διαμαντής, Νταβέλας, 4ος Τσιμεντερίδης, VAR: Σιδηρόπουλος, Δ.Βεργέτης)

17:30 Βόλος-Ατρόμητος: Μαλούτας (Νικολακάκης, Παπαδάκης, 4ος Κατσικογιάννης, VAR: Ζαμπαλάς, Σινιοράκης)

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης: Γκάμαρης (Σαμοΐλης, Νιδριώτης, 4ος Πολυχρόνης, VAR: Κατοίκος, Καραγκιζόπουλος)

20:00 Κηφισιά-Παναιτωλικός: Διαμαντόπουλος (Ψαρής, Κούλα Χασάν, 4ος Βάτσιος, VAR: Άλαρντ, Μπουξμπάουμ)

Κυριακή 13/4

17:00 Παναθηναϊκός-Λαμία: Παπαπέτρου (Κωσταράς, Απτόσογλου, 4ος Τσιάρας, VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης)

20:30 ΑΕΚ-Άρης: Μανούχος (Μεϊντάνας, Φωτόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Μπλανκ, Κόλλιας)