Τριγμούς προκαλεί στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, ο οποίος σχολίασε το ζήτημα της παρακολούθησης του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Ειδικότερα, ο κ. Παρασκευαΐδης «άδειασε» τον κ. Ανδρουλάκη, καθώς υποστήριξε ότι αν η παρακολούθηση έγινε για εθνικούς λόγους, τότε «καλά του έκαναν».

«Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να τους πει, δεν θα τους πει, είπαμε πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν είναι τέτοιοι οι λόγοι φυσικά δεν πρέπει να τους πει» ανέφερε ο κ. Παρασκευαΐδης, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στην ΑΔΑΕ και την ενημέρωσή του από τον κ. Ράμμο.

Όπως υπογράμμισε, «αν είναι όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει ότι «με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα»».

Δείτε το βίντεο (το σχετικό απόσπασμα στο 09.45):

Τα ομόφυλα ζευγάρια και η Χαμάς

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής Λέσβου δημιουργεί εσωκομματικούς τριγμούς στη Χαριλάου Τρικούπη.

Πρόσφατα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έσπευσαν να κρατήσουν αποστάσεις από τα λεγόμενα του κ. Παρασκευαΐδη όταν εκείνος αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και πιθανή απόβαση των Τούρκων στα νησιά του Αιγαίου.

«Στον κ. Παρασκευαΐδη διαμηνύθηκε αρμοδίως ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με φαιδρότητες και υπερβολές, που είναι εκτός των θέσεών μας», είχαν τονίσει τότε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ανεχτούν νέο «φάουλ» από τον συγκεκριμένο βουλευτή.