Είμαστε πεπεισμένες ότι όσο περνάει ο καιρός, οι celebrities θα μας δίνουν τη δύναμη και την παρότρυνση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή. Η τελευταία μας έμπνευση; Το νέο hairlook της Νικόλ Κίντμαν που είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα μιας ριζικής αλλαγής στα μαλλιά.

Βαριόμαστε εύκολα τα μαλλιά μας, θέλουμε να πειραματιζόμαστε, ψάχνοντας την ιδανική λύση για βολικά χτενίσματα και χρώμα που να μην αναδεικνύουν τις άσπρες μας τρίχες. Η Νικόλ Κίντμαν έκανε την αλλαγή που δεν έχουμε τολμήσει ακόμα και μας επιβεβαίωσε την κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση. Διαφορετικό κούρεμα, χρώμα και άλλη τεχνική βαφής. Τι έκανε η διάσημη ηθοποιός και μας ενθουσίασε τόσο;

Λίγες εβδομάδες μετά την απονομή των βραβείων Όσκαρ, η Νικόλ Κίντμαν καλωσόρισε την άνοιξη, αποφασίζοντας να αλλάξει τελείως χρώμα και κούρεμα στα μαλλιά της. Μάλιστα, με τη βοήθεια του φίλου και κομμωτή της, Adir Abergel, τόλμησε ένα καρέ, ξανθό look. Έφερε το μήκος των μαλλιών της ως τους ώμους, δημιουργώντας ένα ελαφρύ wave που προσφέρει ένα επιμελώς ατημέλητο look. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το χρώμα των μαλλιών της που αποτελεί μια πλατινέ ξανθιά απόχρωση.

Το νέο hairlook της Νικόλ Κίντμαν

Το νέο αυτό haircut είναι ιδανικό για όσες έχουν λεπτή τρίχα στα μαλλιά και θέλουν να δώσουν extra όγκο στο χτένισμά τους, αλλά και για όσες θέλουν να αποκτήσουν έναν νέο αέρα στα μαλλιά και την εμφάνισή τους τώρα που είναι άνοιξη και πλησιάζει και το καλοκαίρι. Βρες το hairlook που σου ταιριάζει, τη βαφή μαλλιών που είναι πιο κοντά στις αποχρώσεις σου και τόλμησε να κάνεις την αλλαγή. Ο χειμώνας πέρασε και είναι πια καιρός να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Βρες προϊόντα ομορφιάς κι άλλα πολλά για κάθε ανάγκη των μαλλιών σου στο SHOPFLIX.gr ανάμεσα σε μία αταλείωτη ποικιλία προϊόντων για να ανακαλύψεις τι ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και στα μαλλιά σου.