Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από την ΚΕΔ σχετικά με τους ορισμούς στα παιχνίδια της Super League, καθώς για ακόμη μια φορά στα play off κάνει ό,τι θέλει με τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε για τα ματς της Τετάρτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά και στο Ολυμπιακός – Άρης δύο άγνωστους ρέφερι από το εξωτερικό.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι ορίστηκε ο άσημος Πορτογάλος, Kλαούντιο Περέιρα, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες συστάσεις και σφυρίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο 37χρονος Πορτογάλος δεν είναι καν διεθνής, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε κάποιο ντέρμπι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ένας άσημος Γάλλος στο Καραϊσκάκη

Από την άλλη στο Ολυμπιακός-Άρης θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και δεν είναι ούτε αυτός διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΠΑΟΚ-Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.