Δύο νίκες μακριά από την επιστροφή της σε μία μεγάλη διοργάνωση απέχει η Εθνική ομάδα που την Πέμπτη (21/3, 21:45) φιλοξενεί το Καζακστάν στην «Opap Arena» με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ με αντίπαλο τον νικητή του Γεωργία-Λουξεμβούργο.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη και αρχίζει πλέον να μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η γαλανόλευκη θα τα δώσει όλα για τη νίκη – πρόκριση απέναντι στο Καζακστάν.

Άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα και την ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, για να οδηγήσουν ξανά την Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.  Όπως είπε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γκουστάβο Πογέτ πριν την έναρξη της προπόνησης, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και όλοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρει η Εθνική τη νίκη απέναντι στο Καζακστάν.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο παιχνίδι είναι κλειδί. Μόνο αυτό κοιτάμε. Πρέπει να είναι καλά οι παίκτες και να είναι συγκεντρωμένοι. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τα πάντα γι’ αυτούς. Θα εκπλαγώ αν αλλάξουν κάτι. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Δείτε στιγμές από την προπόνηση: