Τα Όσκαρ του 2024 σηματοδότησαν τη χρονιά των επιτυχιών μεγάλου προϋπολογισμού όπως η Barbie και το Oppenheimer, πράγμα που σημαίνει ότι αναμέναμε και πράγματι είδαμε ένα ιδιαίτερα λαμπερό και γεμάτο αστέρια κόκκινο χαλί.

Οι πιο καλοντυμένες από τις βασικές παρουσίες Zendaya, Florence Pugh και Anya Taylor-Joy έφτασαν φρεσκοκομμένες από το Dune: Part Two press tour.

Η Emma Stone, η Eva Longoria και ο Colman Domingo (λιποθυμία) περπάτησαν επίσης στο κόκκινο χαλί με εμφανίσεις που αγαπήσαμε. Και η Margot Robbie έκλεισε επιτέλους το κεφάλαιο Barbie επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες αντί για το ίδιο έντονο ροζ που φορούσε όλη την περίοδο των βραβείων.

Συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις που ήταν καλές ή κακές ή αλλόκοτες, αλλά σίγουρα που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτές.

Συνεχίστε το scrolling για να δείτε τις καλύτερα και χειρότερα ντυμένες σταρ στα Όσκαρ 2024, μαζί με τις πιο περίεργες εμφανίσεις που μας άφησαν να νιώθουμε ελαφρώς μπερδεμένοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η Zendaya με Armani Privé και κοσμήματα Bulgari

Αυτή η γυναίκα είναι ανίκανη να κάνει μια κακή εμφάνιση, και αυτή τη φορά ήταν ακριβώς εκεί που ανήκει: Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα ντυσίματα.

Photo: Reuters

Margot Robbie με Versace

Η ηθοποιός απελευθερώθηκε επιτέλους από τα δεσμά του ροζ της Barbie, και αυτό αξίζει να το γιορτάσουμε.

Photo: Reuters

Jennifer Lawrence με Dior Haute Couture και διαμάντια Swarovski Created Diamonds

Το πουά από την κορυφή μέχρι τα νύχια είναι δύσκολο να το πετύχεις, αλλά η Jennifer Lawrence κατάφερε να το κάνει να φαίνεται εκπληκτικά εκλεπτυσμένο. Η κλασική σιλουέτα του φορέματός της αντισταθμίζει τη σοβαρότητα του ντεσέν και μας αρέσει η φυσική λάμψη της σταρ.

Photo: Reuters

Emma Stone με προσαρμοσμένη Louis Vuitton

Αν και κάποιοι ευχήθηκαν η Emma Stone να είχε πάρει μεγαλύτερο ρίσκο (ειδικά δεδομένου ότι είναι υποψήφια για το βραβείο καλύτερης ηθοποιού, μια από τις πιο αναμενόμενες κατηγορίες της βραδιάς), αυτό το στράπλες φόρεμα με ζακάρ υφή είναι μια σταθερή επιλογή και της ταιριάζει υπέροχα. Το ανοιχτό πράσινο της μέντας μοιάζει αναζωογονητικό, αφού είναι ένα χρώμα που σπάνια βλέπουμε στο κόκκινο χαλί.

Photo: Reuters

Issa Rae με AMI Paris

Δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ιδιαίτερη εμμονή με αυτό το στολισμένο φόρεμα AMI Paris – είναι λίγο ογκώδες και φαρδύ στην περιοχή των ώμων, συν το ότι δεν κολακεύει ιδιαίτερα το μπούστο – αλλά η Issa Rae το φοράει καταπληκτικά. Και είναι πολύ όμορφη για να μην μπει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες.

Photo: Reuters

Anya Taylor-Joy με Dior

Η ηθοποιός απέτισε φόρο τιμής στο σχέδιο Junon του Dior του 1949 με αυτή την περίπλοκη εμφάνιση που χρειάστηκε 3.500 ώρες κεντήματος για να δημιουργηθεί. (Αν σας φαίνεται οικείο, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Natalie Portman φόρεσε επίσης μια αναδημιουργία του εμβληματικού φορέματος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών πέρυσι).

Photo: Reuters

America Ferrera με Versace

Αυτή η εμφάνιση του Versace ήταν τόσο ικανοποιητική για όσες από εμάς δεν είμαστε έτοιμες να αφήσουμε πίσω μας την Barbie. Το σχήμα, το κόψιμο και το χρώμα του φορέματος είναι εξαίσια- έχει μια κάποια ρευστότητα που κολακεύει απίθανα το σώμα –αν και το κολιέ δεν ταιριάζει.

Photo: Reuters

Gabrielle Union με custom Carolina Herrera και Tiffany & Co. Jewelry

Η ηθοποιός έλαμψε με ένα διακοσμημένο μίνι φόρεμα που φορέθηκε πάνω από μια ασορτί μάξι φούστα με κοσμήματα Tiffany & Co.

Photo: Reuters

Rita Moreno με Badgley Mischka

Υπήρχαν πολλά υπέροχα μαύρα φορέματα στα φετινά Όσκαρ, αλλά η εμφάνιση της Rita Moreno ξεχώρισε, χάρη στα γάντια όπερας και τις ογκώδεις λεπτομέρειες με βολάν σε «σχήμα καταρράκτη». Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η νικήτρια του EGOT το πούλησε απόλυτα στο κόκκινο χαλί.

Photo: Reuters

Vanessa Hudgens με Vera Wang Couture και κοσμήματα Chopard

Η Baby V έχει ένα μωρό μαζί της! Η ηθοποιός και οικοδέσποινα του preshow του κόκκινου χαλιού των Όσκαρ 2024 ξεκίνησε τη βραδιά με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της – έφτασε με ένα εφαρμοστό, μακρυμάνικο μαύρο φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε την αυξανόμενη κοιλιά της, και κοσμήματα Chopard.

Photo: Reuters

Η Ariana Grande με προσαρμοσμένο Giambattista Valli Haute Couture και Tiffany & Co. Jewelry

Όλες έχουμε κάπως βαρεθεί να βλέπουμε ροζ στο κόκκινο χαλί, αλλά ένα τεράστιο φόρεμα σαν αυτό έκανε σίγουρα τη διαφορά. Κάποιοι ωστόσο ισχυρίζονται ότι το σχέδιο του Giambattista Valli «μοιάζει σαν να συνέβη ατύχημα με την επικάλυψη βουτυρόκρεμας στη σακούλα με τις τούρτες». Και ειλικρινά, τα επιχειρήματα έγιναν κατανοητά, αλλά κανένα δε μπορούσε να αφαιρέσει από το «ουάου» αρχικό επιφώνημα που προκλήθηκε στη θέα του.

Photo: Reuters

Eva Longoria με Tamara Ralph

Ένα άλλο κάθε άλλο παρά βαρετό μαύρο φόρεμα ήταν το δομικό, off-the-shoulder σχέδιο της Eva Longoria από την Tamara Ralph. Από την εξαιρετικά κολακευτική σιλουέτα τρομπέτα και το scoop neckline μέχρι το απλό διαμαντένιο κολιέ, αυτή η εμφάνιση είναι η τελειότητα. Χωρίς έξτρα εξηγήσεις.

Photo: Reuters

Colman Domingo με προσαρμοσμένη Louis Vuitton

Αυτός ο άντρας δεν μπορεί να κάνει λάθος και ήταν ιδιαίτερα κομψός αυτή τη φορά με ένα άψογα ραμμένο σμόκιν με κρυστάλλινα κουμπιά και παντελόνι με φαρδιά γραμμή. Τα αξεσουάρ του – ένα ασορτί κρυστάλλινο παπιγιόν και μπότες Louis Vuitton εμπνευσμένες από γουέστερν – έμοιαζαν τόσο πιστά στο διασκεδαστικό και φρέσκο προσωπικό στυλ του ηθοποιού. «Ήθελα απλώς να λάμψω σαν διαμάντι», δήλωσε ο Colman Domingo στη Laverne Cox στο preshow του κόκκινου χαλιού του E! News.

Photo: Reuters

Billie Eilish με Chanel

Οι κάλτσες στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ είναι σίγουρα αντισυμβατικές. Αλλά αυτό το look της Chanel μοιάζει τραβηγμένο και στιλάτο για μια fashion risk-taker όπως η Billie Eilish. Και παρόλο που αγαπάμε το φαρδύ, εμπνευσμένο από το streetwear στυλ της τραγουδίστριας, αυτό το κομψό σύνολο με σακάκι και φούστα είναι μια καλοδεχούμενη αλλαγή.

Photo: Reuters

Florence Pugh με Del Core και κοσμήματα Bulgari

Ειλικρινά, δεν είναι τόσο κακό. Αλλά για μία από τις πιο υποσχόμενες νέες σταρ του Χόλιγουντ που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, περιμέναμε περισσότερα. Αυτή ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τη Florence Pugh να έχει μια πραγματική στιγμή στο κόκκινο χαλί και είναι κρίμα.

Photo: Reuters

Ο Dwyane Wade με το custom Atelier Versace

Αν και δεν θα μπορούσε να δείχνει πραγματικά άκομψος ακόμα και αν προσπαθούσε, ο Dwyane Wade επισκιάστηκε ελαφρώς από τη σύζυγό του απόψε. Μακάρι τα πέτα στο custom σμόκιν του να ήταν λίγο μικρότερα- φαίνονται δυσανάλογα σε σχέση με τα μικροσκοπικά κουμπιά.

Photo: Reuters

Cynthia Erivo με Custom Louis Vuitton

Αυτό μας πονάει, αλλά το δερμάτινο ύφασμα και αυτή η απερίγραπτη απόχρωση του πράσινου απλά δεν ταιριάζουν. «Η Elphaba παίρνει τα ηνία», σχολίασε κάποιος στο X, αναφερόμενος στον επερχόμενο ρόλο της Erivo στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του Wicked.

Photo: Reuters

Hailee Steinfeld με Elie Saab

Η λάμψη είναι υπέροχη – πραγματική έμπνευση ο κότσος σε πλαϊνή χωρίστρα αντί για τη συνηθισμένη μεσαία χωρίστρα – αλλά το φόρεμα δεν είναι. Το φουσκωτό σιφόν φαίνεται πολύ ξεπερασμένο.

Photo: Reuters

Andrea Riseborough με Loewe

Αν και μπορούμε πάντα να εκτιμήσουμε το ρίσκο του κόκκινου χαλιού, αυτή η εμφάνιση θα ήταν πιο κατάλληλη για μια ημερήσια εκδήλωση.

Photo: Reuters

Emily Blunt με Schiaparelli

Θα το πoύμε: Μεταξύ της εμφάνισης της Taylor Swift στα Grammy πριν από λίγες εβδομάδες και τώρα αυτό, ο Daniel Roseberry της Schiaparelli αξίζει κάτι καλύτερο.

Photo: Reuters

*Με στοχεία από thecut.com