Η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Νιγηρίας έχει μείνει κενή μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Πεσέιρο. Έτσι οι «σούπερ αετοί» βρίσκονται στην αναζήτηση του διάδοχου του Πορτογάλου τεχνικού.

Πιο συγκεκριμένα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έβαλε αγγελία στο Facebook «προσκαλώντας» τον όποιο ενδιαφερόμενο.

Όσα αναφέρει η σχετική ανάρτηση:

«Προσοχή προς τους παθιασμένους προπονητές ποδοσφαίρου! Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Νιγηρίας (NFF) αναζητεί έναν οραματιστή ηγέτη για να αναλάβει το τιμόνι της εθνικής ομάδας ανδρών, των πανίσχυρων Σούπερ Αετών.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ηγηθείτε μίας ομάδας πλούσια σε ιστορία και να την οδηγήσετε σε ακόμη μεγαλύτερη δόξα στη διεθνή σκηνή. Είστε έτοιμοι να απαντήσετε στο κάλεσμα», αναφέρει η αγγελία που δημοσίευσε η ομοσπονδία της Νιγηρίας στη σελίδα της στο Facebook, η οποία μάλιστα πέρα από προπονητή για την εθνική ανδρών της χώρας ψάχνει τον εκλεκτό και για την Κ-17 της χώρας.

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά, η καταληκτική ημερομηνία όπου θα δέχεται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους προπονητές είναι η 12η Μαρτίου 2024.

Υπενθυμίζουμε ότι η Νιγηρία στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα έφτασε μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί ηττήθηκε από την διοργανώτρια Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1. Μια ήττα μάλιστα που ήρθε με ανατροπή, παρότι προηγήθηκε με γκολ του Εκόνγκ.