Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Σοφία Λεόνε έφυγε από τη ζωή στα 26 της χρόνια, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά της.

Η Λεόνε, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαϊάμι, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο διαμέρισμά της την 1η Μαρτίου, από μέλη της οικογένειάς της. Στη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για τη συγκέντρωση χρημάτων για το μνημόσυνό της, ο πατριός της Μάικ Ρομέρο ανέφερε ότι η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της νεαρής γυναίκας βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο πατριός της Μάικ Ρομέρο επισημαίνει ότι οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας είναι σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό της. «Απολάμβανε τα ταξίδια και έβρισκε πάντα τρόπους να κάνει τους γύρω της να χαμογέλανε», αναφέρει στο κείμενό του, κάνοντας ειδική αναφορά στην αγάπη της 26χρονης για τα ζώα, και ειδικά για τα τρία κατοικίδιά της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Λατίνα ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν κλείσει τα 20 της χρόνια και η περιουσία της εκτιμάται ότι ξεπερνά το ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η Λεόνε «ανακαλύφθηκε» από έναν ατζέντη ενώ παρακολουθούσε ένα μουσικό φεστιβάλ στο Μαϊάμι. Μετά από κάποια έρευνα που έκανε η ίδια, αποφάσισε να ενταχθεί στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών.

Σε κώμα και η Έμιλι Γουίλις

Ωστόσο η Σοφία Λεόνε δεν είναι η πρώτη πορνοστάρ που πεθαίνει σε τόσο νεαρή ηλικία, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι γυναικών της βιομηχανίας του πορνό από υπερβολική δόση αλλά και από άλλες αιτίες.

Η είδηση του θανάτου της Λεόνε έρχεται μια μέρα μετά την αποκάλυψη ότι και η πορνοστάρ Έμιλι Γουίλις έχει πέσει σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή.

Στις 5 Φεβρουαρίου η Γουίλις μεταφέρθηκε εσπευσμένα από γνωστό κέντρο αποτοξίνωσης διασημοτήτων στο Μαλιμπού σε ιατρικό κέντρο στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, αφού η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση ότι η 25χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της. Δεν είναι σαφές για πόσο καιρό βρισκόταν η νεαρή κοπέλα στο κέντρο αποτοξίνωσης, όπου είχε πάει για να καταπολεμήσει το πρόβλημα εθισμού της.

Στη σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για τα ιατρικά έξοδα της Γουίλις από συγγενείς της, ο πατριός της που τη μεγάλωσε κατέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η κοπέλα κατέληξε σε κώμα από «υπερβολική δόση». «Η Έμιλι λάμβανε τη θεραπεία και τη βοήθεια που χρειαζόταν όταν συνέβη το περιστατικό… Υπήρξε παραπληροφόρηση σχετικά με την κατάστασή της», λέει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ακόμα δεν έχει στα χέρια του τις τοξικολογικές εξετάσεις στην οποίες υποβλήθηκε η κόρη του όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανακοπή και φέρεται να βγήκαν αρνητική

Η 25χρονη, όπως λέει ο πατριός της, είχε σταματήσει να συμμετέχει σε ερωτικές ταινίες πριν από δύο χρόνια και ήλπιζε να εργαστεί σε άλλους τομείς της βιομηχανίας του θεάματος.