Επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 10 Μαρτίου στην Πανεπιστημιούπολη με ομάδα αγνώστων να προχωρά σε ρίψη μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περί τους 30 αγνώστους, στις 02:00, έβαλαν φωτιές σε κάδους επί της λεωφόρου Υμηττού και ακολούθως να πυρπολούν επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα, εκ των οποίων τέσσερα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα οχήματα ενήργησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Στη συνέχεια δέκα άγνωστοι κατευθύνθηκαν στην συνέχεια προς τις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ στην Καισαριανή και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ κινήθηκαν προς τους αστυνομικούς με βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες ευθείας βολής. Τα άτομα διέφυγαν από τη λεωφόρο Ούλωφ Πάλμε, ενώ αυτή τη στιγμή παραμένει κλειστό το ρεύμα ανόδου επί της Ούλωφ Πάλμε.

«Είναι συνήθεις επιθέσεις αυτές, στα ΜΑΤ και στο ΑΤ Ζωγράφου έχουν σημειωθεί τέτοιου είδους επιθέσεις», υπογράμμισε στο MEGA ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών Νίκος Ρήγας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια που αναρτήθηκαν στο X: