Σοκ στα Ιωάννινα από την αρπαγή βρέφους μέσα από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Ένας 32χρονος μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και πήρε το μωρό, που νοσηλευόταν εκεί μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε πως είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού, χωρίς όμως αυτό να διαπιστωθεί.

Όταν ζήτησε να πάρει το βρέφος οι γιατροί δεν τον άφησαν. Ωστόσο, εκείνος κατάφερε να το αρπάξει και να φύγει από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, πήγε το παιδί σε συγγενικό σπίτι, όπου τον εντόπισαν οι Αρχές, οι οποίες είχαν ειδοποιηθεί από τους γιατρούς.

Ξανά στο νοσοκομείο το μωρό

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το epiruspost, συνελήφθη και το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Εκεί θα φιλοξενηθεί με εισαγγελική παραγγελία, για λόγους διασφάλισης της ζωής και της υγείας του μέχρι να διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στο οικογενειακό περιβάλλον της μητέρας του, ώστε να αποφανθεί αν θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας και, όπως ανέφερε, το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι.

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν και ο επίσημος συνοδός του, ωστόσο «όταν ενημερώθηκε πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα υπήρξε μία αντίδραση. Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο».