Ένα πραγματικό σοκ βίωσε η εν διαστάσει σύζυγος ενός ιερέα στην Άρτα, όταν εκείνος δεν δίστασε να της επιτεθεί μέσα στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια της δίκης για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας που προκάλεσε τον έντονο επεισόδιο εντός της δικαστικής αίθουσας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας για ψυχιατρικές εξετάσεις, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Διακόπηκε η δίκη

Ο ιερέας κατάφερε να τραυματίσει την πρώην σύζυγό του, η δίκη διακόπηκε και ο δικαστής διέταξε τη σύλληψη του άνδρα. Παρ’ όλα αυτά δεν δίστασε να επιτεθεί και στους αστυνομικούς τόσο εντός του δικαστηρίου όσο και στο αστυνομικό τμήμα όπου αρχικά μεταφέρθηκε.

Η αστυνομία ενημέρωσε τον εισαγγελέα για το γεγονός, ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του ιερέα στο νοσοκομείο για ψυχιατρικές εξετάσεις.

Κατά την είσοδό του στο νοσηλευτικό ίδρυμα ο ιερέας συνάντησε συγγενικά πρόσωπα της συζύγου του στα οποία επίσης επιτέθηκε.

Στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών είχαν μεταφερθεί ήδη τόσο η σύζυγός του όσο και ένα από τα παιδιά του λόγω λιποθυμικού επεισοδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν περίπου έναν χρόνο ο ιερέας είχε ξυλοκοπήσει δύο άτομα στο κέντρο της Άρτας τα οποία είχαν καταλήξει στο νοσοκομείο.