Στη Σταυρούλα από την Κυψέλη ανήκει η σορός που παράμενε στα αζήτητα από τον περασμένο Αύγουστο όταν είχαν χαθεί και τα ίχνη της 53χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομία ταυτοποίησε τη σορό και πλέον το μυστήριο με την εξαφάνιση της  Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά λύθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Αυτοκτονία ή ατύχημα

Μετά από αυτή την εξέλιξη το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας απομακρύνεται και αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για ατύχημα.

Η σορός της γυναίκας είχε εντοπιστεί στις 24 Αυγούστου στην θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου και εικάζεται ότι είχε παρασυρθεί εκεί από παραλία του Φαλήρου όπου είχε πάει για μπάνιο.

Τις τελευταίες ημέρες οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν εντόπιζαν κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Έτσι εξεταζόταν το σενάριο της αυτοκτονίας ή του ατυχήματος.

Στο πλαίσιο αυτό άρχισαν οι έρευνες σε σορούς που ήταν στα αζήτητα και έτσι εντοπίστηκε η 53χρονη.

Η αυτοκτονία της φίλης της

Η αστυνομία εξετάζει και μια υπόθεση αυτοκτονίας στην Κυψέλη. Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2022 μία φίλη της Σταυρούλας αυτοκτονεί. Οι πρώτες ενδείξεις έδειχναν πως πήδηξε από το διαμέρισμα του σπιτιού της αλλά οι Αρχές διαπίστωσαν στη συνέχεια πως είχε μαχαιρωθεί μόνη της με ένα μαχαίρι προτού πηδήξει.

Επιπλέον, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της 44χρονης γυναίκας που έγραφε: «Λυπάμαι, δεν αντέχω άλλο τη ζωή μου».

Τότε, δεν είχαν βρεθεί στοιχεία εγκληματικής ενέργειας ενώ συγγενικά της πρόσωπα είπαν πως ο γραφικός χαρακτήρας ήταν δικός της.

Τότε, είχε κληθεί να καταθέσει και η Σταυρούλα, η οποία σήμερα είναι εξαφανισμένη. Στην κατάθεσή της είπε πως την γνώριζε 6-7 χρόνια αλλά είχαν σταματήσει να έχουν πολύ στενές σχέσεις και πως η γυναίκα είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Ωστόσο, κανείς άλλος από την οικογένεια της γυναίκας δεν είχε δηλώσει κάτι τέτοιο.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεκτιμά τα γεγονότα που συνέβησαν πριν από ένα χρόνο με την εξαφάνιση της Σταυρούλας.