Ο Πέτρος κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να σταματήσει τον γάμο της Ειρήνης. Καθηλωτικές εξελίξεις έρχονται στο επόμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA «Το Ναυάγιο».

Επεισόδιο 61 (Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου)

Η Ευγενία πραγματοποιεί μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι του Ιπποκράτη, που θα τον ταράξει. Ο Μάκης και η Λίνα θέτουν τη σχέση τους σε νέα βάση. H πίεση από τον Παντελίδη αλλά και από τις ενοχές που νιώθει, θα σπρώξουν τον Μάριο σε μία τρομακτική πράξη.

Η Στέλλα καλείται να αντιμετωπίσει τις δικές της ενοχές και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Δημήτρης πιέζει τη Μαρία για απαντήσεις. Εκείνη υποκύπτει και του αποκαλύπτει το μεγαλύτερό της μυστικό. Πώς θα αντιδράσει ο Δημήτρης όταν μάθει ότι η Θοδώρα είναι κόρη του;

Ο Πέτρος απελπισμένος με τον γάμο της Ειρήνης, κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να τη συναντήσει και να της αλλάξει γνώμη. Όταν όλα αποτυγχάνουν, η τελευταία του λύση είναι να εμφανιστεί στο γάμο. Θα προλάβει να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Ιπποκράτη;

Πρωταγωνιστούν

Γιάννης Στάνκογλου, Αναστασία Παντούση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Λεωνίδας Κακούρης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Έκτορας Λιάτσος, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Καπουράνης, Αθηνά Ροδίτου, Αμαλία Καβάλη, Γιώργος Χριστοδούλου, Θάνος Λέκκας, Νίκος Γκέλια, Κώστας Ξυκομηνός, Γιώργος Σουξές, Φωτεινή Ντεμίρη, Μαρία Ζορμπά, Γιολάντα Μπαλαούρα, Αντιγόνη Φρυδά, Γιώργος Μακρής, Στέλλα Ψαρουδάκη, Ελεάνα Στραβοδήμου, Πέρης Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Δανίκας, Νάνσυ Μπούκλη, Χρύσα Βακάλη, Εύη Δόβελου, Ελίζα Σκολίδη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Βαγγέλης Σαλευρής, Χρήστος Χαλβατζάρας, Πολύδωρος Βογιατζής, Φώτης Πετρίδης, Φοίβος Παπακώστας, Χρύσα Ρώμα, Θεανώ Κλάδη, Ζαχαρένια Πίνη, Στέλιος Δημόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας, Ιώβη Φραγκάτου, Θοδωρής Προκοπίου, Αθανάσιος Μυλωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργαλάς, Εύη Παπαδάκη, Ανδρέας Βατζώλης, Στέλιος Βάσιλας κ.α.

Στον ρόλο της Λαμπρινής η Γιώτα Φέστα.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Κόκουβας

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ: Σπηλιόπουλος Χ.Β. – Μαίρη Ζαφειροπούλου

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιάννης Χαριτίδης

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Νικόλας Καρανικόλας & Θωμάς Βαρβίας

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κατερίνα Τσακότα

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Αντώνης Χαλκιάς

CREATIVE PRODUCER: Σέργιος Κωνσταντινίδης

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Θοδωρής Κόντος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: JK PRODUCTIONS – ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ALTER EGO MASS MEDIA S.A.- MEGA

*Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας