Οι Τάισον και Τάσος Μπακασέτας τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές για την αψιμαχία τους στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ με δύο αγωνιστικές και έτσι εκτός από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος (με Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, με Λαμία ο Παναθηναϊκός) θα απουσιάσουν και από τη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Θυμίζουμε πως, ο διαπληκτισμός του Τάισον με τον Μπακασέτα οδήγησε στην αποβολή τους, μετά το φάουλ του δεύτερου στον πρώτο οι δύο ποδοσφαιριστές άρχισαν τις… κουτουλιές και τα σπρωξίματα με τον αρχηγό της Εθνικής να αντιδρά υπερβολικά πέφτοντας μόνος του στον αγωνιστικό χώρο.

Εκτός και ο Πέρεθ για τον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Ρουμπέν Πέρεθ θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την προσεχή Τετάρτη (21/2, 19:00) τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς ο Ισπανός μέσος συμπλήρωσε κάρτες στη διοργάνωση.

Στον προχθεσινό (14/2), πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα ο Ρουμπέν αντίκρισε την 3η κάρτα του στο εφετινό Κύπελλο Ελλάδας και θα πρέπει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Με βάσει το άρθρο 7, παρ. 4α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ στο Κύπελλο οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να επιλέξουν το πότε θα εκτίσει την ποινή του ένας ποδοσφαιριστής, όπως ισχύει στα πρωταθλήματα της Super League 1 και της Super League 2.

Ως εκ τούτου, απ’ την στιγμή που ο Ρουμπέν αντίκρισε στο 48ο λεπτό του αγώνα της Τούμπας την 3η κάρτα του στη διοργάνωση (στη ρεβάνς με Ολυμπιακό και στον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο είχε αντικρίσει τις άλλες δύο) θα χρειαστεί να απουσιάσει απ’ τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.