Tην Ευαγγελία Πλατανιώτη συνεχάρη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Ντόχα.

Με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο κ. Μητσοτάκης απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην παγκόσμια πρωταθλήτρια, τονίζοντας πως μας έκανε όλους υπερήφανους.

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!», τονίζει ο πρωθυπουργός.

Ανδρουλάκης: Σήκωσες την ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό

Την Ευαγγελία Πλατανιώτη συγχαίρει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, «Σήκωσες την ελληνική σημαία στον υψηλότερο ιστό και μας έκανες περήφανους με τις χρυσές επιδόσεις σου».

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή επιτυχία στον τελικό της Δευτέρας

«Θερμά συγχαρητήρια στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στην Ντόχα», απευθύνει ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, για τη νέα επιτυχία της ελληνικής Κολύμβησης.

Όπως τονίζει, «η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια πρόσθεσε ακόμα μια εξαιρετική διάκριση στο πλούσιο βιογραφικό της ελληνικής κολύμβησης».

Και προσθέτει πως το χρυσό της Πλατανιώτη «είναι το πέμπτο για την Ελλάδα σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα υγρού στίβου – από τα συνολικά 19 της Ελλάδας στην ιστορία της διοργάνωσης – και το τρίτο στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέχει και τα άλλα δύο, το 2022 στη Βουδαπέστη (αμφότερα χάλκινα)».

«Καλή επιτυχία στην Ευαγγελία Πλατανιώτη και στην συναθλήτρια της Σοφία Μαλκογεώργου που θα αγωνιστούν στον τελικό του τεχνικού προγράμματος, που θα γίνει το μεσημέρι της Δευτέρας», αναφέρει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΚΕ: Η μεγαλύτερη επιτυχία για την καλλιτεχνική κολύμβηση στην Ελλάδα

Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, απευθύνει το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Και επισημαίνει πως η Ελληνίδα αθλήτρια «με την πρωτιά στο τεχνικό σόλο, σημείωσε την μεγαλύτερη επιτυχία για την καλλιτεχνική κολύμβηση στη χώρα μας. Καλή δύναμη με πολλές επιτυχίες για την συνέχεια».