Η Τζώρτζια Κουβαράκη έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Famagusta», που αγκαλιάστηκε από το πρώτο επεισόδιο, και τη σύνδεση που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται.

«Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε εκπομπή αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που είναι εδώ με εσάς», είπε αρχικά η τηλεοπτική «Χριστίνα».

«Ήμουν στα ‘Καλύτερά μας χρόνια’, στη ‘Σκοτεινή Θάλασσα’ και στον ‘Άγιο Παΐσιο’. Έχω γεννηθεί στη Ρώμη και μεγάλωσα στο Λουξεμβούργο. Μετά πήγα σπούδασα στην Αγγλία υποκριτική, έζησα 7 χρόνια εκεί και μετά αποφάσισα να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα γιατί, ενώ είμαι ευγνώμων που είχα την τύχη να πάω στην Αγγλία να σπουδάσω εκεί και την υποστήριξη των γονιών μου, δεν ήμουν πολύ ευτυχισμένη, ήθελα Ελλάδα.

»Με δυσκόλεψε η επιστροφή και σίγουρα δεν σκέφτομαι ότι είναι για πάντα, μπορεί και να ξαναέφευγα. Τώρα έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ζωή μου, δε θα έφευγα τόσο εύκολα», συμπληρώνει, επισημαίνοντας πως:

«Δεν είχα πρόταση απλά ήθελα πολύ να κάνω αυτήν τη δουλειά στη μητρική μου γλώσσα, κάτι το οποίο δεν είχα κάνει ποτέ και είναι πολύ διαφορετικό, ξεκλειδώνει άλλα πράγματα, η κάθε λέξη έχει ένα συναίσθημα, μια σημασία και ειδικά στα ελληνικά που είναι πολύ στρογγυλή και θέρμη γλώσσα βγάζει κάτι διαφορετικό, και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω αυτό».

Για τη «Famagusta»

Αναφερόμενη στη νέα σειρά του MEGA, της οποίας το τρίτο επεισόδιο θα προβληθεί την Κυριακή 04/02 στις 21.00, και τον ρόλο της, σημειώνει:

«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που πήρα αυτόν τον ρόλο, τον ήθελα πολύ τον ρόλο της Χριστίνας, μπόρεσα και συνδέθηκα συναισθηματικά με αυτήν την κοπέλα γιατί είμαι και εγώ μια νέα μαμά, έχω ένα παιδάκι 1μιση ετών. Το ήθελα πολύ, βρήκα και τον σωστό μπαμπά και έγινε. Είμαστε παντρεμένοι, είναι Έλληνας μεγαλωμένος στην Αυστραλία». Όπως λέει η ίδια:

«Στην τηλεόραση το είδα πρώτη φορά (σ.σ. το πρώτο επεισόδια) ήμουν με τους κοντινούς μου ανθρώπους και ήταν πολύ ωραίο. Το ότι είμαι μητέρα με ένα μικρό παιδί είναι ένας πολύ μεγάλος λόγος που πήρα τον ρόλο και μετά κατάφερα να συνδεθώ με μια μητέρα που χάνει το παιδί της. Κάτι που βοήθησε επίσης πολύ είναι ότι είχα ένα παιδάκι 5 μηνών στην αγκαλιά μου, κάτι το οποίο με βοήθησε κατευθείαν να το ζήσω πιο αληθινά».

Μεταξύ άλλων, η ίδια σημειώνει: «Είναι πολύ ωραίος ρόλος, είναι πολύ δυναμική γυναίκα γιατί βλέπεις πώς κάνει τον πόνο της δύναμη και χτίζει ξανά τη ζωή της. Είχα γνωρίσει κάποιους ανθρώπους στο γύρισμα αυτό που είχε γίνει η εισβολή και ήταν πραγματικά συγκινητικό. Είχαμε συγκινηθεί όλοι. Υπήρχαν γυναίκες που το είχαν ζήσει αυτό και ήταν τρομερό, είχαμε ανατριχιάσει».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: