Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 08:50 στο MEGA στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» μπαίνουν στο επίκεντρο τα παιδιά που φαίνεται σα να κάνουν ό,τι θέλουν τους γονείς τους. Πόσο ελεύθερα μπορούμε να αφήνουμε τα παιδιά και πότε τα όρια είναι αναγκαία;

Τι σημαίνει «βάζω όρια στο παιδί» και πώς δεν θα το κακοκαρδίσουμε χωρίς να μας κάνει ό,τι θέλει; Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα, η οποία μιλά για τα εύκολα και τα δύσκολα αυτής της προσπάθειας όπως τη βιώνει μαζί με τον σύζυγό της. Πόσο εφικτό είναι να μεγαλώνεις παιδιά με αναγκαίους περιορισμούς αλλά και με ελεύθερη βούληση; Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για τα οφέλη των ωμών και των μαγειρεμένων τροφών και παρακολουθούμε ένα βίντεο για την συμβολή του διαλογισμού στη διαχείριση του άγχους.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 08:50 η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» ασχολείται με το πάντα επίκαιρο ζήτημα του οικονομικού άγχους. Δεν υπάρχει σπίτι που να μην συζητά αυτή την περίοδο το άγχος που προκαλεί το γεγονός ότι τα χρήματα εξαφανίζονται ακόμη και πριν καν ο μήνας φτάσει στη μέση. Το οικονομικό άγχος είναι από τα πιο συχνά προβλήματα στη ζωή μας και από τα πιο δύσκολα να επιλυθούν, ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορούμε να κάνουμε πολλά για να το περιορίσουμε, ξεκινώντας από το βασικό: αναθεωρώντας την αξία που έχει το χρήμα για εμάς. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο μουσικός και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μοιράζεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια τη δική του εμπειρία: ήρθε μία στιγμή στη ζωή του που βρέθηκε χωρίς χρήματα, ούτε καν για τα απολύτως απαραίτητα. Μιλά για όλα και όλους όσοι τον βοήθησαν να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την οικονομική καταστροφή που υπέστη και για τη σημασία να ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Στις άλλες ενότητες της εκπομπής μιλάμε για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις και τη σχέση τους με την κατάχρηση των αντιβιοτικών και παρακολουθούμε σε ένα

βίντεο βήμα προς βήμα όσα περιλαμβάνει η καθημερινή πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

Δείτε το τρέιλερ:

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas