Εδώ και μερικές ώρες τα Ξένα Μεσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Λιούις Χάμιλτον ετοιμάζεται να τρέξει με τη Ferrari από το 2025. Η είδηση δεν γίνεται γνωστή για πρωτη φορά αφού  ιταλικά δημοσιεύματα ειχαν αναφέρει και πριν δύο χρονια το φλερτ ανάμεσα στα αφεντικά της Ferrari με τον επτά φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Σήμερα, ο Χάμιλτον φαινετα να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του αιώνα! Και φήμες όσο περνούν οι ώρες φουντώνουν και  αναφέρουν ότι ο βρετανός πιλότος είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Ferrari.

Ο Χάμιλτον βρίσκεται στα πρόθυρα της εκπλήρωσης ενός από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής του – οδηγώντας για τη Ferrari.

Η Mail Sport κατανοεί ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει εξασφαλίσει μια θέση στη Scuderia, ακόμη και για τη σεζόν του 2025.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο  δημοσιογράφος  και σχολιαστής στο επίσημο κανάλι της F1, ανέφερε ότι έχει πληροφορίες για μια μεγάλη είδηση  πριν από τα τέλη της εβδομάδας. «Αν είναι αυτό που νομίζω, είναι απολύτως τεράστια». Στο παρελθόν ο Χάμιλτον είχε αναφέρει ότι ένας πιλότος στην F1 ολοκληρώνεται μόνο αν περάσει από την ιστορική ομάδα του Μαρανέλο.

Αυτή τη στιγμή κερδίζει £50 εκατομμύρια ετησίως στη Mercedes, όπου έχει κερδίσει έξι από τα επτά παγκόσμια πρωταθλήματά του και προηγουμένως είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει για τον υπόλοιπο χρόνο του στο άθλημα.