Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τέβιν Μπράουν και ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ (1,96μ.) θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να αντικαταστήσει τον Λορίνας Μπελιάουσκας, μετά την απόφαση του Λιθουανού να θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Στόχος για τον νεοφερμένο Αμερικανό γκαρντ, είναι να κάνει ντεμπούτο την επόμενη εβδομάδα στο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο «Παλατάκι», μιας και δεν προλαβαίνει την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε 18 συμμετοχές στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Τέβιν Μπράουν είχε 9,7 πόντους (37,1% στα τρίποντα), 2,3 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 21,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Η καλύτερη του εμφάνιση στη Γαλλία, ήταν οι 25 πόντοι που είχε κόντρα στη Λιμόζ στα τέλη Σεπτέμβρη.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.