Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη έρχεται και αυτό το Σαββατοκύριακο με θέματα που μας αφορούν όλους.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 08:50 στο MEGA

Η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» αναζητά τη χρυσή ισορροπία μεταξύ επαγγέλματος και προσωπικής – κοινωνικής ζωής. Αυτό που καλούμαστε να κάνουμε περισσότερο στις μέρες μας, που πολλά έχουν αλλάξει λόγω της τεχνολογίας, είναι να βρούμε αυτή την ιδανική συνταγή και να την εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας.

Κάτι που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ψυχολόγοι στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» δεν είναι πάντα εύκολο, ωστόσο υπάρχουν τρόποι για να το πετύχουμε. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» (Παρασκευή – Κυριακή), η οποία μιλά για τις ώρες που αφιερώνει στη δουλειά της, τις θυσίες που έχει κάνει για το επάγγελμά της και εξηγεί πώς έχει καταφέρει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, ενημερωνόμαστε για τον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) και την πρόληψή της μετάδοσής του μέσω του εμβολιασμού και παρακολουθούμε ένα βίντεο για το γέλιο ως άσκηση, που βοηθά όχι μόνο την ψυχική, αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου

Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita» στρέφουμε την προσοχή μας στον μεταβολισμό. Είναι η πιο εύκολη δικαιολογία πολλών ανθρώπων για τη δυσκολία τους να μείνουν σταθεροί σε ένα συγκεκριμένο σωματικό βάρος.

Εν μέρει έχουν δίκιο, καθώς πρόκειται για τον ρυθμιστή των καύσεων που κάνει ο οργανισμός μας, αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, τους περισσότερους από τους οποίους μπορούμε να τροποποιήσουμε.

Για τις συνήθειες που καταστρέφουν τον μεταβολισμό μας αλλά και για όσα μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε τη λειτουργία του, μιλούν οι ειδικοί στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας vita». Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Ναταλία Αργυράκη, η οποία με τον τρόπο ζωής της έχει καταφέρει να έχει έναν πολύ λειτουργικό μεταβολισμό.

Επίσης, στην εκπομπή μιλάμε για τη θεραπεία ζεύγους και όσα προσφέρει πραγματικά σε ένα ζευγάρι. Τέλος, παρακολουθούμε και ένα βίντεο για τις επίμονες ουρολοιμώξεις.

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita», σε συνεργασία με το περιοδικό vita και το vita.gr, φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μας απασχολούν και τρόπους για να βελτιώσουμε τη ζωή μας σε κάθε επίπεδο.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas