Η Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σειρά «Σέρρες», η οποία προβάλλεται στο Netflix. Μάλιστα, η ηθοποιός είναι τόσο ενθουσιασμένη για αυτήν την εξέλιξη, ενώ δεν δίστασε να κάνει μέχρι και tag στην Μέριλ Στριπ για να τη δει.

Έχω ταγκάρει την Μέριλ Στριπ

«Έχω τρελαθεί με το ότι μπήκαμε στο Netflix. Αρχικά βγήκαμε σε Ελλάδα και Κύπρο και σιγά σιγά θα μεταγλωττιστεί και θα υποτιτλιστεί. Έχω τρελαθεί. Έχω ταγκάρει τη Μέριλ Στριπ, βάλε να δεις Σέρρες. Την έκανα ταγκ, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και είπα μακάρι να το δει», είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορεί να το είδε δεν ξέρω. Το έγραψα και λατινικά Serres για να μην μπερδευτεί κιόλας», πρόσθεσε στη συνέχεια και σκόρπισε γέλια.

Ο καλός της φίλος Πάνος Νάτσης και η συνεργασία τους

«Βρισκόμαστε στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη τα τελευταία δύο χρόνια, όπως είχαμε κάνει κι εκείνο το μοιραίο βράδυ που σκοτώθηκε ο Πάνος. Κάθε χρόνο. Αυτό μας απαλύνει κάπως τον πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Παίζουμε το ίδιο παιχνίδι που παίξαμε εκείνο το βράδυ. Κάπως αυτό συντηρεί και την αγάπη μέσα μας. Ούτως ή άλλως, εμείς βρισκόμαστε μια φορά τον μήνα. Δεν γίνεται αυτό σε όλες τις δουλειές. Αυτή τη βραδιά την έχουμε κρατήσει. Δίνουμε κουράγιο, συντηρούμε τη μνήμη του Πάνου έτσι. Χαίρομαι να βλέπω τον Πάνο που είναι τόσο καλός στις «Σέρρες», τον χαίρομαι, δεν τον χορταίνω».