Την Δευτέρα (22/1) το βράδυ αναμένεται να «πατήσει» Ελλάδα ο Τάσος Μπακασέτας, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Τράμπζονσπορ στην «βαριά» ήττα απέναντι στη Γαλατάσαραϊ και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του

«Σήμερα ήταν ο τελευταίος μου αγώνας με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ. Στην πραγματικότητα, φυσικά, μακάρι αυτός ο αποχαιρετισμός να ήταν καλύτερος. Φυσικά, δεν θα ήθελα να είναι σε ένα τέτοιο ματς ντέρμπι στο γήπεδο μας με τέτοιο σκορ».

Δηλώνοντας ότι έλαβε σεβασμό και αγάπη από όλους όσο ήταν στην Τουρκία, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είπε: «Μερικές φορές στη ζωή, οι επιθυμίες σου δεν είναι έτσι. Δεν πάνε θετικά. Μερικές φορές μπορεί να μην είναι αυτό που θέλεις.

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω όλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στην Τουρκία. Ελαβα αγάπη και σεβασμό εδώ καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής μου», κατέληξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.