Ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί οδηγείται σήμερα ο 56χρονος που βίαζε επί τουλάχιστον 7 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, στα Κάτω Πατήσια.

Ο 56χρονος άνδρας κατηγορείται επίσης ότι εκβίαζε την ανήλικη, που σήμερα είναι 15 ετών, με άσεμνες φωτογραφίες, μέσω εφαρμογών.

Η τελευταία φορά που την κακοποίησε σεξουαλικά ήταν στις 13 Ιανουαρίου, οπότε το θύμα δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε από τα 8 της χρόνια και μίλησε στην μητέρα της.

Στις 15 Ιανουαρίου, μητέρα και κόρη πέρασαν το κατώφλι του Τμήματος Ανηλίκων, και παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη κατέθεσε, όλα όσα βίωνε τα τελευταία επτά χρόνια, στα χέρια του συντρόφου της μητέρας της.

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Όπως είπε η 15χρονη στους αξιωματικούς, ο δράστης της έστελνε χυδαία μηνύματα στο κινητό αλλά και γυμνές φωτογραφίες του. Επίσης της ζητούσε να του στείλει και η ίδια φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία μεταφέρθηκαν για ανάλυση στα εργαστήρια της αστυνομίας, καθώς και ένα αεροβόλο.