Σωτήρια αποδείχθηκε η παρέμβαση του σπουδαίου παλαιστή και θρύλου του WWE, Χαλκ Χόγκαν, ο οποίος έσωσε μία 17χρονη που είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητό της μετά από τροχαίο που είχε στην Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Ο Χαλκ Χόγκαν μαζί με τη σύζυγό του Σκάι Ντέιλι επέστρεφαν από ένα δείπνο στην Τάμπα, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει μπροστά τους. Αμέσως ο θρυλικός παλαιστής μαζί με τον φίλο του Τζέικ έτρεξαν να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της, το οποίο είχε αναποδογυρίσει.

Το αυτοκίνητο που έχει αναποδογυρίσει και ενεπλάκη στο τροχαίο

Σύμφωνα με το TMZSports, το τροχαίο συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εναλλασσόταν στις λωρίδες κυκλοφορίας για να προλάβει μια έξοδο που επρόκειτο να χάσει, έτσι χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, το οποίο αναποδογύρισε και έπεσε.

Ο Χαλκ Χόγκαν και ο Τζακ μόλις έχουν απεγκλωβίσει τη 17χρονη

Ο 70χρονος παλαιστής μάλιστα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Χ, πρώην Twitter, έκανε γνωστό πώς απεγκλώβισε τη 17χρονη. Όπως ανέφερε χρησιμοποίησε ένα στιλό για να τρυπήσει τον αερόσακο του αυτοκινήτου και στη συνέχεια μαζί με τον Τζέικ ξεκούμπωσαν τη ζώνη ασφαλείας της κοπέλας και τη βοήθησαν να βγει με ασφάλεια από το όχημα.

Η ανάρτηση του Χαλκ Χόγκαν

«Το τρελό κομμάτι σχετικά με την έφηβη που αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της ήταν ότι χωρίς μαχαίρι για να τρυπήσω τους αερόσακους για να τη βγάλω έξω, ένα στιλό ήταν πολύ βολικό για να τρυπήσω τους αερόσακους, δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά ακόμα και τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε και η σύζυγος του Χαλκ Χόγκαν, η εκπαιδεύτρια γιόγκα Σκάι Ντέιλι, η οποία με ανάρτησή της στο Facebook εξήρε τη γρήγορη δράση του συζύγου της και του Τζέικ.

Ο Χαλκ Χόγκαν και η Σκάι Ντέιλι στο σημείο του τροχαίου

«Χθες το βράδυ, αφού φύγαμε από το δείπνο στην Τάμπα, είδαμε ένα αυτοκίνητο να αναποδογυρίζει μπροστά μας! Θαυμάζω πραγματικά τον σύζυγό μου, Χαλκ Χόγκαν και τον καλό μας φίλο Τζέικ που ανέλαβαν αμέσως δράση, τρύπησαν τον αερόσακο του κοριτσιού και την έβγαλαν γρήγορα από το αυτοκίνητο. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, δεν έπαθε τίποτα, απλώς ήταν πολύ ταραγμένη, πράγμα που αποτελεί απόλυτο θαύμα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το αστυνομικό τμήμα της Τάμπα δήλωσε την Τρίτη ότι οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα υπέστησαν ελαφρείς τραυματισμούς.