Για την αδικοχαμένη 41χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη, μίλησε συνάδελφός της τονίζοντας ότι από την πρώτη στιγμή ήξερε ότι το υποτιθέμενο μήνυμα της Γεωργίας προς τον σύντροφό της δεν το είχε στείλει εκείνη.

«Εγώ την ξέρω τη Γεωργία, δουλεύαμε τέτοια εποχή πέρυσι μαζί. Όταν είδα το Silver Alert και τις δηλώσεις του συντρόφου της, δεν πίστεψα ποτέ ότι αυτά τα μηνύματα τα έχει στείλει η Γεωργία» λέει.

«Είχαμε καλές σχέσεις και μιλούσαμε στη δουλειά, δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσει το μωρό της και να φύγει και γενικά ήταν άτομο το οποίο ήταν τσαμπουκάς, ό,τι δεν της άρεσε το έλεγε και επαναστατούσε, δε σήκωνε πολλά πολλά» σημείωσε.

«Και στη δουλειά δε σήκωνε πολλά πολλά, παραιτήθηκε για δικούς της λόγους. Δεν θα το ανεχόταν κάποιος να της επιβάλει κάτι ή να της πει κάτι που δε θα της άρεσε και ειδικά για την κόρη της που την είχε πάνω από όλα, δεν υπήρχε περίπτωση να την παρατήσει και να εξαφανιστεί. Με το που τα είδα αυτά κατάλαβα κατευθείαν ότι ο σύντροφός της κάτι έκανε» συμπλήρωσε.

«Υπήρχαν στιγμές στη δουλειά που ερχόταν και έκλαιγε, δεν ήταν καλά, βέβαια δεν έλεγε κάτι, δεν είχε αναφέρει τον σύντροφό της. Μόνο για το παιδί της ανέφερε συνέχεια. Νευρίαζε στη δουλειά αν της έλεγαν να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που έπρεπε, επαναστατούσε και έλεγε ‘όχι, εγώ δεν το κάνω’, δε σήκωνε πολλά πολλά, και επειδή δεν της κολλούσε τα ένσημα που ήθελε και δεν της έδινε τα λεφτά που έπρεπε, σηκώθηκε πήρε την τσάντα της στη μέση της βάρδιας και έφυγε, τους παράτησε», αποκαλύπτει.

«Χειριστικός που εκμεταλλευόταν τις γυναίκες»

Γνωστός του 39χρονου, μιλώντας στο LIVE NEWS, τον περιέγραψε σαν ένα χειριστικό άνθρωπο που εκμεταλλευόταν τις γυναίκες για να έχει οικονομικό όφελος, ενώ έκανε λόγο για έναν άνθρωπο παραβατικό που ήταν εθισμένος στον τζόγο και στο αλκοόλ.

«Ήταν ένα παρατεταμένο ‘σκουπίδι’, το οποίο ζούσε από τις γυναίκες. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε σε πολύ μικρή ηλικία. Ήταν ένας παραβατικός άνθρωπος που ήταν εθισμένος στο τζόγο και στο αλκοόλ. Προσπαθούσε τα θύματά του, που ήταν νεαρές γυναίκες, σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης που σύχναζαν νέοι άνθρωποι και φοιτητές, να τα κάνει υποχείρια του, όπως και κάποιους ανθρώπους χαμηλής νοητικής δυναμικότητας, να τα φέρει κοντά του και να τα κάνει υποχείρια του. Το ίδιο ακριβώς έκανε δυστυχώς κι αυτή τη στιγμή», είπε.

«Ήταν ένας θεατρίνος που ήθελε να εκτελέσει το σχέδιό του άριστα. Το σχέδιο ήταν να πάρει τα λεφτά και να σκοτώσει», προσέθεσε.