Αποφασισμένος να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του ήταν ο 50χρονος Αλβανός που ομολόγησε το έγκλημα που διέπραξε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Ο 50χρονος έκλεισε ραντεβού στον 33χρονο στον συγκεκριμένο δρόμο, που έμελλε να είναι το σημείο όπου τον δολοφόνησε, καθώς, όπως υποστήριξε αργότερα τις αστυνομικές αρχές, βίαζε την κόρη του εδώ και εννέα χρόνια.

O 50χρονος φέρεται να πήρε το όπλο του από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου και ενώ κατευθυνόταν προς την Αγριά Βόλου, προφασίστηκε πως είχε μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει σε συγκεκριμένο σημείο ο αδελφός της για να τον βοηθήσει.

Το σημείο που διαπράχθηκε το έγκλημα (Πηγή εικόνας: magnesianews.gr)

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μετά από λεκτική διαμάχη ο 50χρονος τον πυροβόλησε με το μονόκαννο κυνηγετικό όπλο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα στο στήθος και στο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να έσπασε το όπλο.

Ακολούθως ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σημείο και στην άκρη του δρόμου κοντά στην ΑΓΕΤ βρήκαν νεκρό τον 33χρονο με τραύματα στο πρόσωπο και διαμπερές τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ κοντά του βρέθηκε σπασμένη σε κομμάτια η κυνηγητική καραμπίνα.

Ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών.

Παράλληλα, όπως φέρεται να του είπε η κόρη του, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε αυτό το σημείο και ο 50χρονος εκτέλεσε τον 33χρονο κουνιάδο του (Πηγή εικόνας: magnesianews.gr)

Περιγράφεται ως ήσυχος άνθρωπος το θύμα

Το 33χρονο θύμα, Αλβανικής καταγωγής, διέμενε στον Βόλο. Γείτονες τον περιέγραψαν στα gegonota.news ως έναν ήσυχο άνθρωπο.

Η σορός του 33χρονου αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή ώστε να διερευνηθούν οι ακριβείς αιτίες θανάτου του.

Το σπίτι που διέμενε το θύμα (Πηγή εικόνας: magnesianews.gr)

Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών από το πρώτο του γάμο. Η πρώτη του σύζυγος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ενώ με τη δεύτερη σύζυγο – αδερφή του θύματος, έχουν ένα παιδί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».