Μια ανάρτηση που έκανε ο Νίνο στα social media προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι η τοποθέτησή του αυτή αφορά στον γάμο τον ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας.

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;» έγραψε ο Νίνο, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό».

Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση.

Λίγες ώρες αργότερα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε με μια νέα του ανάρτηση στη διαδικτυακή πλατφόρμα Threads.

Η νέα ανάρτηση του Νίνο

«Για να τελειώνουμε με αυτό το «αστείο», το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ό,τι δηλώσεις είσαι. Ό,τι θέλεις κάνε. «Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό». Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίνο.

«Έχω καθαρή σκέψη, καθαρό παρελθόν, και καλοσύνη μέσα μου. Καλή χρονιά με αγάπη» συνέχισε ο Νίνο.

Η ανάρτηση του Νίνο στο Instagram

Η ανάρτηση του Νίνο στο Instagram