Αντί να πιάσουν τον Σταυρό, πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια! Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, ανήμερα του εορτασμού των Θεοφανίων, στα Τρίκαλα.

Ο λόγος για μια ομάδα νεαρών ανδρών που βρίσκονταν στα παγωμένα νερά του Ληθαίου ποταμού στα Τρίκαλα. Όταν έγινε η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού από την κεντρική γέφυρα, πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα τον πάρει.

Σύμφωνα με το trikalaopinion.gr, ενώ αρχικά τον έπιασε ένας από τους άνδρας που βούτηξαν στα παγωμένα νερά, κάποιοι άλλοι έπεσαν πάνω του για να του τον πάρουν από το χέρι, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένταση.

Παρακολουθώντας το περιστατικό πλήθος ανθρώπων, μαζί και ο Μητροπολίτης Αυλώνος κ. Χριστόδουλος, ο τελευταίος ακούστηκε από το μικρόφωνο να σχολιάζει ότι «θα σκοτωθούν τώρα…».

Λίγο έλειψε για να ακολουθήσει «σοβαρός» καβγάς, αλλά ευτυχώς το επεισόδιο έληξε χωρίς να εξελιχθεί σε επεισόδιο.

Εκνευρισμός από τους παρευρισκόμενους, παρακολουθούσαν και παιδιά

Σημειώνεται πωες τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες εξέφρασαν έντονα την δυσαρέσκεια τους για το συμβάν, καθώς την τελετή παρακολουθούσαν και μικρά παιδιά τα οποία βρέθηκαν άθελά τους μπροστά σε ένα σκηνικό βίας σε μία κορυφαία στιγμή της θρησκευτικής γιορτής, του εορτασμού των Θεοφανίων.

Δείτε το βίντεο από την κατάδυση του σταυρού