Είναι ένα από τα σήριαλ που μας απασχόλησε πιο πολύ από όλα το καλοκαίρι που μας πέρασε…

Η Ρεάλ Μαδρίτης κυνηγά με λύσσα την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, με την «Βασίλισσα» να κάνει όπως φαίνεται επίσημη πρόταση στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ.

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η ισπανική εκπομπή «El Chiringuito», η οποία έκανε γνωστή την διάρκεια του συμβολαίου (δύο χρόνια), χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Δείτε το δημοσίευμα στην Ισπανία

Στο «κόλπο» και η Λίβερπουλ

Η αμφιβολία γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ καλά κρατεί, με το συμβόλαιο στου Γάλλου αστέρα να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ουσιαστικά ο 25χρονος διεθνής άσος από σήμερα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί προκειμένου να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε το… διαχρονικό ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ, αλλά και την επιθυμία της Παρί να τον κρατήσει για αρκετά χρόνια στην γαλλική πρωτεύουσα. Ωστόσο η Le Parisien, σε σημερινό της δημοσίευμα παρουσιάζει έναν νέο μνηστήρα για τον Γάλλο επιθετικό.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Λίβερπουλ θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να κάνει κάτοικο του Άνφιλντ τον Εμπαπέ. Στο παρελθόν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη της Παρί, ωστόσο δεν είχε μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης μαζί του.

Επίσης, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Γερμανός προπονητής των Ρεντς, δουλεύει προσωπικά την υπόθεση προκειμένου ο Εμπαπέ να υπογράψει στη Λίβερπουλ. «Ο πιο αξιόπιστος και επικίνδυνος υποψήφιος για την Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο με το προφίλ της Λίβερπουλ», γράφει σήμερα η Le Parisien.